Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е

...
Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е
Коментари Харесай

Три седмици в увеселителни паркове и 3000 паунда заплата - търси се желаещ

Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е подготвен в продължение на три седмици да тества заниманията в тематичните паркове на Флорида, заяви Lonely Planet.

Южният американска щат се слави с развлекателните си паркове, измежду които най-известният, само че надалеч не единственият, е Disney World.

Работодателят дава обещание заплата от 3000 паунда и покриване на всички разходи. За 21 дни през април и май назначеният чиновник ще би трябвало да посети набелязаните паркове и да изследва каква е общата атмосфера там, качеството и разнообразието на храната, какви сувенири се оферират, какви улеснения се оферират за фамилии с деца и пътешестващи двойки, до каква степен рискови са атракциите.

Условията на наемане позволяват поелият задачата да бъде съпроводен от собствен непосредствен, чиито разноски също се покриват.

От претендентите се чака да могат да вършат фотоси, да сформира къси текстове и да имат опит за другарство в обществените мрежи. Те би трябвало да убедят журите, че са почтени за поста като посочат в кой от Дисни - героите биха желали да се превъплатят и за какво.

Срокът за кандидатстване е 31 януари тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР