Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е

Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е ...

Три седмици в увеселителни паркове и 3000 паунда заплата - търси се желаещ.Британският туроператор Ocean Florida търис да назначи човек, който е готов в продължение на три седмици да изпробва забавленията в тематичните паркове на Флорида, съобщи Lonely Planet.

Южният американска щат се слави с развлекателните си паркове, сред които най-известният, но далеч не единственият, е Disney World.

Работодателят обещава заплата от 3000 паунда и покриване на всички разноски. За 21 дни през април и май назначеният служител ще трябва да посети набелязаните паркове и да проучи каква е общата атмосфера там, качеството и разнообразието на храната, какви сувенири се предлагат, какви удобства се предлагат за семейства с деца и пътешестващи двойки, доколко екстремни са атракциите.

Условията на наемане допускат поелият мисията да бъде придружен от свой близък, чиито разходи също се покриват.

От кандидатите се очаква да могат да правят снимки, да съставя кратки текстове и да притежават опит за общуване в социалните мрежи. Те трябва да убедят журите, че са достойни за поста като посочат в кой от Дисни - героите биха искали да се превъплатят и защо.

Срокът за кандидатстване е 31 януари тук.

Източник: dnevnik.bg