Британският туроператор Jet2holidays отложи началото на лятната си програма за

...
Британският туроператор Jet2holidays отложи началото на лятната си програма за
Коментари Харесай

Британският Jet2holidays отложи програмите за България за началото на летния сезон

Британският туроператор Jet2holidays отсрочи началото на лятната си стратегия за България за 2022 година от някои летища в Обединеното кралство, както и почивки в Полша. Това заяви за TravelNews Иван Грошев, представител на компанията у нас. Причината е войната в Украйна, поради която има застой в записванията. Туроператорът прави чартърни стратегии със свои самолети до България.
Полша граничи с Украйна, която е нападната от Русия, а източното крайбрежие на България се намира на Черно море, гласи известие на туроператора.
Jet2holidays разгласи закъснение на старта на програмата за България за лятото на 2022 година Излитанията от Бирмингам и Станстед няма да стартират до 20 май, а полетите от Единбург няма да стартират до 31 май. Засегнатите резервации ще получат цялостно възобновяване, като се изключи административните такси.
В известие до туристическите организации операторът сподели: „ Поради актуалните условия ние от Jet2holidays трябваше да преразгледаме програмата за полети до Полша и България ".
Почивките до Полша ще вървят обикновено до 21 март, само че всички пътувания, резервирани сред 22 март и 26 май, ще бъдат автоматизирано анулирани, с цялостно възобновяване на сумата, като се изключи административните такси. Jet2holidays предлага градски почивки до Краков. Предвижда се полетите да стартират още веднъж от 27 май./TravelNews
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР