Британският терорист, заловен у нас в село Любеново, Никополско, се

...
Британският терорист, заловен у нас в село Любеново, Никополско, се
Коментари Харесай

Дейвид Бодил към роднините си на Острова: Следващият път, в който ще ме видите, ще бъда в черен чувал

Британският терорист, хванат у нас в село Любеново, Никополско, се е сбогувал с роднините си на Острова още през ноември, сочи инспекция на Lupa.bg в профила му в обществената мрежа. В края на 2022 година той е оповестил на другари и родственици, че идващият път, в който ще могат да го зърнат, той ще е обгърнат в черен чувал и няма метод да се завърне повече в родината си. 

И разкрива, че от известно време бил наясно с дейностите на английските управляващи - да го обвинят за нещо, което не е направил и което въобще не би трябвало да се квалифицира като закононарушение съгласно него. За това обаче бил сигурен, че попадне ли в ръцете на кралския съд, щял да му бъде избрана присъда от много години в пандиза. Затова и предпочитал да почине в непознатата страна - България. 

" Искам да знаете, че към този момент съм белгец и в никакъв случай повече няма да се завърна, не и жив. Съжалявам, че няма да ме видите повече. Полицията е решена да ме упрекна за несъществуващо закононарушение. Което въобще не е и закононарушение. Ако се завърна във Англия, ще прекарам доста години в пандиза. Предпочитам да умра в непозната страна, в сравнение с да изкарам живота си в пандиза, единствено с цел да почеша егото на някои следователи.

Въпреки че не съм изключително сюрпризиран, защото знам от известно време, че управляващите във Англия не зачитат нито правата, нито свободите на своите жители. В същото време и приканват други страни да го вършат. Това е двуличие. Така че, да, идващият път, в който ще ме видите, ще бъда в трупен чувал. Ще ми липсвате всички, или най-малко вие, същинските ми другари. Успех в живота. Майната му на английското държавно управление, горете в пъкъла, п****! ", написа Бодил. 

Единствената реакция, която получава, е от негова позната на име Тейс Матюс, която го пита дали е добре, само че той по този начин и не дава отговор. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР