Британският телевизионен водещ Греъм Нортън ще е домакин на церемонията

...
Британският телевизионен водещ Греъм Нортън ще е домакин на церемонията
Коментари Харесай

Греъм Нортън ще води церемонията на наградите БАФТА

Британският ефирен водещ Греъм Нортън ще е хазаин на церемонията по връчването на премиите БАФТА идната година, заяви " Гардиън ".

56-годишният Нортън, който е прочут с вечерното си шоу, което се излъчва в петък и кани в общ диалог на един диван някои от най-големите звезди от света на шоубизнеса, има опит с БАФТА, защото е водил церемонията на телевизионните награди един път преди 15 години. За първи път обаче той ще връчва филмовите оценки.

Той разгласи, че се радва да поеме тази роля в най-голямата вечер за английското кино. " Публиката в " Роял Албърт хол " ще е най-големият диван, пред който в миналото съм се изправял. За мен е чест да поема по блестящите стъпки на Стивън Фрай и Джоана Лъмли ", добавя той.

Фрай бе титуляр на церемонията в продължение на шест години при започване на XXI век. След това бе сменен в идващите пет от водещия на Би Би Си Джонатан Рос. След това Фрай се завърна за още шест години, след което през 2018 година ролята му с не изключително огромен триумф пое Лъмли.Номинациите за премиите ще бъдат оповестени на 7 януари 2020 година Церемонията по връчването им ще е на 2 февруари. Оскарите ще бъдат раздадени седмица по-късно - на 9 февруари.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР