Британският състезател по скокове във вода Том Дейли призна, че

...
Британският състезател по скокове във вода Том Дейли призна, че
Коментари Харесай

Гмурецът Том Дейли призна, че бракът му с Дъстин Ланс Блек е труден


Британският играч по скокове във вода Том Дейли призна, че бракът му с американския режисьор, сценарист, продуцент и притежател на "Оскар" Дъстин Ланс Блек е „ надалеч от съвършеното ”. Двамата са имали доста сложни интервали и даже не са се виждали един различен в продължение на пет седмици.

23-годишният състезател разкри, че е гей и се омъжи за колегата си през май тази година, само че споделя, че техният съюз е минал през в действителност сложни времена и борби.

"Например, бяхме разграничени един от различен за доста, доста, доста време: той беше в Лос Анджелис, аз живеех в Лондон. Веднъж се получи по този начин, че не се бяхме виждали пет седмици. Това е нещо мъчно и ние трябваше да създадем солидни и трагични промени в живота си, с цел да можем да живеем дружно и да се виждаме от самото начало ”, показа Дейли.

По-рано, в взаимно изявление, Том сподели: "Винаги съм знаел, че одобрявам момчета. Просто от дребен си мислех, че е обикновено, не знаех, че има правила ”. Той описа, че е било обич от пръв взор, когато за пръв път видял Дъстин през 2013 година и чувството било взаимно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР