Британският професор по психология от университета в Ексетър - Крис

...
Британският професор по психология от университета в Ексетър - Крис
Коментари Харесай

Ето защо не бива да лишаваме децата си от вярата в Дядо Коледа

Британският професор по логика на психиката от университета в Ексетър - Крис Бойл, предлага на родителите да не унищожават мита за Дядо Коледа пред децата си и да отложат подобни откровения, предава по информация от Daily Mail.

„ Рождество Христово е време на магии, когато децата имат вяра в невероятните неща, в това число и в Дядо Коледа “ , акцентира професорът.

На чудеса се надяват също родителите и порасналите им деца, а за това никой не може да ги вини. Изминалите тежки времена на неустойчивост, които към момента не са напълно утихнали, породиха измежду мнозина възприятие за боязън и несигурност. Коледните и новогодишните празници съставляват прелестна опция за бягство от потискащата действителност в компанията на Добрия дъртак, твърди Крис Бойл.

Професорът направи своите рекомендации, откакто организира анкета измежду 4000 възрастни. Оказва се, че родителите най-често разкриват истината за Дядо Коледа, в случай че децата не имат вяра на техните отговори или ненадейно ги накарат да разопаковат подаръците под елхата .

Поне в този интервал е целесъобразно възрастните да поддържат груповия мит за положителното в малчуганите . А истината може да изчака, най-малко още една година.
 10 анимационни кино лентата, с които да се сгушите с децата пред екрана тази Коледа  10 анимационни кино лентата, с които да се сгушите с децата пред екрана тази Коледа  10 анимационни кино лентата, с които да се сгушите с децата пред екрана тази Коледа  10 анимационни кино лентата, с които да се сгушите с децата пред екрана тази Коледа
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР