Британският принц Уилям, вокалът на U2 и рапърът Will.i.am застанаха

...
Британският принц Уилям, вокалът на U2 и рапърът Will.i.am застанаха
Коментари Харесай

Рамо до рамо с политиците: Принц Уилям, Боно и рапърът Will.i.am в Давос

Британският принц Уилям, вокалът на U2 и рапърът Will.i.am застанаха един до друг до най-могъщите политици и предприемачи по време на Световния стопански конгрес в Давос, оповестява „ Ройтерс”.
Снимка: Reuters
Това е първото присъединяване на английския престолонаследник във форума. Той влезе в ролята на модератор на диалога с природозащитника Дейвид Атенборг, а тематиката беше провокациите пред екологичните проблеми. Херцогът на Кеймбридж взе присъединяване и в тематиката за психологичното здраве.
Снимка: Reuters
Темата за бедността и човешките права беше коментирана от вокала на U2 и създател на неправителствената организация " Уан " – Боно. Музикантът Will.i.am показа на форума в Давос новата си гласова платформа, която се ръководи от изкуствен интелект.
Снимка: Reuters
Световният конгрес в Давос се организира в отсъствието на редица политически водачи и задълбочаващите се стопански и политически проблеми.

Основните паники, дискутирани на форума, са свързани с комерсиалните разногласия, разривът в интернационалните връзки, брекзит и забавеният стопански напредък – проблеми, които биха могли да вкарат международната стопанска система в криза

Срещата в Давос ще продължи до 25 януари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР