Британският принц Уилям ще се върне на кралския пост тази

...
Британският принц Уилям ще се върне на кралския пост тази
Коментари Харесай

Принц Уилям се връща на работа след операцията на съпругата си

Британският принц Уилям ще се върне на кралския пост тази седмица, откакто си взе отпуск след коремната интервенция на брачната половинка си, оповестиха от двореца Кенсингтън, съобщи Агенция Франс Прес.


41-годишният Уилям, най-големият наследник на крал Чарлз III и престолонаследник, отсрочи обществените си задължения, с цел да се грижи за брачната половинка си Катрин, принцеса на Уелс, и трите им деца, откакто тя беше призната в болница на 16 януари.

Уилям ще организира инвеститура в замъка Уиндзор и ще участва на годишната церемония вечер за набиране на средства на Лондонската въздушна кола за спешна помощ в центъра на Лондон, оповестиха от двореца.

Британското кралско семейство претърпя двоен здравословен проблем през януари, когато беше оповестено, че Чарлз ще се лекува от уголемена простата, а принцесата на Уелс се възвръща от коремна интервенция.

Кралят напусна болничното заведение на 29 януари, три дни след интервенцията си и единствено няколко часа откакто дворецът Кенсингтън заяви, че 42-годишната принцеса също е напуснала клиниката след претърпяна интервенция.

Тяхното неявяване сътвори дефицит на личен състав в отслабналата монархия, като 76-годишната кралица Камила беше най-известното обществено лице на монархията по време на отсъствието на брачна половинка си.

Според известия в медиите възобновяване на Чарлз може да продължи до края на февруари, до момента в който Кейт се чака да бъде отвън строя най-малко до 31 март, оповестиха от офиса ѝ в двореца Кенсингтън.

Кралят получи похвали за това, че е бил открит за положението си. Не бяха посочени аргументите за постъпването на Кейт в болница, макар че публични лица обявиха, че то не е обвързвано с рак. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР