Британският принц Уилям разкри, че анонимно се е изявявал като

...
Британският принц Уилям разкри, че анонимно се е изявявал като
Коментари Харесай

Уилям и Кейт разкриха какво са направили тайно по време на пандемията

Британският принц Уилям разкри, че анонимно се е изявявал като доброволец на гореща линия по време на коронавирусната пандемия, съобщи АП. Работата на херцога на Кембридж с Shout 85258 - денонощна телефонна линия за текстови известия, създадена от Кралската фондация, беше оповестена обществено, с цел да означи Седмицата на доброволците.

Във видеоразговор от предишния месец с сътрудници доброволци, публикуван в обществените медии в петък, принц Уилям споделя: "Ще споделя дребна загадка с вас, момчета, само че в действителност съм на платформата непринудено ".

Уилям, който е втори подред за наследяването на английския трон след татко си принц Чарлз, е измежду над двете хиляди доброволци, подготвени да оказват помощ на хора в потребност.

Над 300 000 диалога под формата на текстови известия са разменили доброволците и хора, нуждаещи се от психическа поддръжка, като 65 % от потърсилите помощ са на възраст под 25 години.

Съпругата на принц Уилям, херцогинята на Кембридж Катрин, също е оказвала поддръжка на уязвими хора по време на пандемията, участвайки в чатове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР