Британският принц Уилям обмисля възможността да се завърне на служба

...
Британският принц Уилям обмисля възможността да се завърне на служба
Коментари Харесай

Принц Уилям иска да се включи в борбата срещу коронавируса като пилот на въздушна линейка

Британският принц Уилям обмисля опцията да се завърне на работа като водач на въздушна кола за спешна помощ, воден от желанието да подкрепи Националната здравна работа в битката против ковид, оповестяват в. " Дейли остарял " и Контактмюзик.

Тридесет и седем годишният принц в продължение на две години беше водач на медицински хеликоптер. Уилям прекрати службата си през 2017 година, с цел да поеме отговорностите си на върховен член на английското кралско семейство, напомнят изданията.

Сега неназовани източници, представени от в. " Сън ", настояват, че принц Уилям обмисля опцията да се завърне като водач на въздушна кола за спешна помощ. По-големият наследник на престолонаследника принц Чарлз се надява, че по този метод ще подкрепи чиновниците на Националната здравна работа и ненапълно ще облекчи натоварването, на което са подложени в битката против ковид.

" Уилям съществено обмисля тази опция, воден от желанието да се включи в битката против ковид. Той знае, че цялата страна прави всичко по силите си и желае да помогне. Положението обаче е комплицирано, защото принцът прекрати службата си, с цел да стане работещ член на кралското семейство. Уилям обаче доста държи да направи всичко допустимо, с цел да е от помощ ", разкрива източникът, представен от в. " Сън ".

Принц Уилям показа по време на посещаване в прът център на телефон 111 в Кройдън по-рано през този месец, че работата за Националната здравна работа му липсва.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР