Британският принц Уилям и съпругата му Кейт започнаха от Варшава

...
Британският принц Уилям и съпругата му Кейт започнаха от Варшава
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт и децата пристигнаха в Полша

Британският принц Уилям и брачната половинка му Кейт започнаха от Варшава своето петдневно посещаване в Полша и Германия, съобщи Асошиейтед прес.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж дойдоха в полската столица Варшава дружно със своите деца - принц Джордж, който в събота става на 4 годинки, и 2-годишната принцеса Шарлот.

Вижте фотоси от идването им във Варшава:  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот – кралско обаяние в Полша

Това е първото публично посещаване на двойката в Полша и Германия - предходната година Уилям беше в Германия самичък, сподели представител на двореца Кенсингтън. Целта на визитата е да се подчертаят другарските връзки на Англия с Европейски Съюз в миг, в който тя договаря за овакантяване на съюза.

След като дойдоха на летището във Варшава, Уилям и Кейт и техните деца бяха откарани в полския президентски замък за среща и късен обяд с полския президент Анджей Дуда и неговата брачна половинка Агата.

Британското знатно семейство бе разведено и из градините на двореца, пред който се беше събрало голям брой, развяващо знамената на Полша и на Англия.
 Уилям и Кейт с полския президент Анджей Дуда и неговата брачна половинка Агата Уилям и Кейт с полския президент Анджей Дуда и неговата брачна половинка Агата Guliver/Getty Images
Когато Уилям и Кейт излязоха за малко с домакините да се разходят през президентския замък, множеството стартира да скандира и да им прави фотоси.

При идването си във Варшава Кейт носеше бяло сако и пола на Александър Маккуин и държеше на ръце щерка си, принцеса Шарлот, облечена в розова рокля на цветя с късо ръкавче. Принц Уилям бе с черен костюм, а принц Джордж с къси панталонки и риза с дълъг ръкав.

Очаква се двете деца да провокират огромен интерес по време на това пътешестване, несъмнено от английската преса като " атака на чара ", целяща да смекчи английската дипломация за Брекзита, отбелязва АП.

В двореца Белведере във Варшава, в който ще нощуват Уилям и Кейт и техните деца, към този момент е обособена детска площадка с играчки на нея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР