Британският принц Хари вече е само херцог на Съсекс дори

...
Британският принц Хари вече е само херцог на Съсекс дори
Коментари Харесай

Кралското семейство смени титлата на Хари

Британският принц Хари към този момент е единствено херцог на Съсекс даже на уеб страницата на британското кралско семейство, където пропускът е прясно поправен. Всъщност това е просто техническа актуализация, като се има поради съглашението, наречено иронично от жълтите медии Мегзит, с което Хари и Меган се отхвърлиха от отговорностите си като старши кралски особи. Дворецът към този момент ясно заявява, че принцът и неговата брачна половинка Меган Маркъл резервират купите “техни кралски височества ", само че не могат да ги употребяват. 

Титлата на Меган бе изчегъртана незабавно след заминаването и за Лос Анджелис, макар, че в някои остарели нейни изявления за уеб страницата, тя към момента стои. Що се отнася до Хари - по-рано тази година той се оказа сюрпризиран, която видя, че в формалните документи по делото му срещи Daily Mirror за нелегално събиране на персонална информация, е записан като негово кралско височество принц Хенри Чарлз Албърт Дейвид - име, което той към този момент не е акредитиран да употребява. Тогава юристите на Хари показаха, че в правосъдните бумаги е признато да се употребяват цялостните имена. 

До този миг, в който уебсайтът на двореца не направи актуализация: " Херцогът на Съсекс е пети по ред за заместничество на трона и най-малкият наследник на краля и Даяна, принцесата на Уелс. Той е служил 10 години във въоръжените сили, като напуща оперативните си отговорности през 2015 година През годините на работа той е провел две интервенции в Афганистан с английската войска. Както беше оповестено през януари, херцогът и херцогинята се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство. Те са разграничени сред Обединеното кралство и Северна Америка, продължавайки да съблюдават дълга си към краля и Британската общественост “, се споделя в новото показване на Хари, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР