Британският принц Хари вече е официално обвързан, но все още

...
Британският принц Хари вече е официално обвързан, но все още
Коментари Харесай

Най-желаните млади, богати и красиви принцове, които са все още ергени

Британският принц Хари към този момент е публично привързан, само че към момента има добре образовани, чаровни и изискани млади принцове, които са ергени.  Пет от тях демонстрира каналът във vbox7:

1. Принц Матейн от Бруней

Млад, хубав и богат, 28-годишният Абдул Матейн е четвъртият наследник на ръководещия султан Хасанал Болкиа. Той приключва Кралската военна академия Сандхърст във Англия, преди да получи тапия по интернационална политика в King's College London. През 2016 година приключва магистърска степен в Лондонския университет.

Сега принцът развива дипломатическите си умения, като съпровожда татко си по време на визити в чужбина.

Какво друго прави младият принц?

Ами играе поло, грижи се за екзотичните си домашни любимци (тигър, леопарди и пони) и пътува по света. Той има и профила в Instagram, където разкрива обилния си метод на живот и атлетичното си тяло, привличайки над 1 милион почитатели.
               

A post shared by (@tmski) on Aug 30, 2019 at 5:00am PDT

2. Принц Николай от Дания

Най-големият наследник на разведените принц Йоахим и родената в Хонконг принцеса Александра Кристина. Принц Николай (чието цялостно име е Николай Уилям Александър Фредерик) навърши 20 години през август предходната година. Въпреки че е седми по ред на датския трон, принц Николай гради кариера като модел. Той има контракт с фешън организация и направи дебюта си на подиума на ревюто на Burberry по време на Седмицата на модата в Лондон. Красивото му лице и къдрава кафява коса постоянно могат да бъдат видени на страниците на разнообразни фешън списания.-->
               

A post shared by (@scoopmodels) on Feb 26, 2018 at 12:24pm PST

3. Принц Хамдан от Дубай

По-известен с прякора си Фазза, 36-годишният принц е вторият наследник на шейха Мохамед бин Рашид Ал Мактум, който сега е министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства и държател на емирството на Дубай.

Хамдан бин Мохамед Ал Мактум също е Instagram звезда и има над 8 милиона почитатели, с които споделя фотоси от неговия кралски живот - гмуркане в подводни пещери, лов със соколи в Узбекистан, хранене на катерици, пътешествия в екзотични места и доста други.
               

A post shared by (@faz3) on Sep 4, 2019 at 6:54am PDT

4. Принц Константин-Алексий от Гърция

Той е най-големият наследник на престолонаследниците Павлос и Мари-Шантал и не обича да е в центъра на публичното внимание. Роден е в Ню Йорк, само че е израснал във Англия. Британският принц Уилям е негов кръстник. 20-годишният юноша се завърна в Америка неотдавна, с цел да учи в университета Джорджтаун във Вашингтон. И както демонстрират фотосите му в Instagram, той също го раздава много артистично.
               

A post shared by (@alexiosgreece) on Jun 21, 2019 at 5:17am PDT

5. Принц Хюсеин от Йордания

Той е правоприемник на трона, който сега се заема от татко му крал Абдула II. Завършил е университета в Джорджтаун със компетентност интернационална история. След това започва начинания за поощряване на нововъведенията и възстановяване на образованието, ръководи съвещанията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, взе участие във военни учения като лейтенант и съпровожда татко си, крал Абдула II на дипломатически визити. И въпреки да наподобява по-възрастен, той е единствено на 25 години.
               

A post shared by (@alhusseinjo) on Sep 4, 2019 at 6:01am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР