Британският принц Хари ще отразява руска агресия“. В пълно бойно

...
Британският принц Хари ще отразява руска агресия“. В пълно бойно
Коментари Харесай

Принц Хари тръгва на война срещу руска агресия

Британският принц Хари ще отразява „ съветска експанзия “. В цялостно бойно снаряжение той отпътува за Норвегия, където се организират военни учени с военни елементи от разнообразни страни. Тактическата задача на маневрите е „ отразявае на експанзия от страна на Русия “.
Това оповестява Daily Mirror, базирайки се на източници от кралския двор.

Учението би трябвало да отговори на съветския президент Владимир Путин за неговата „ продължаващо нападателно държание “. Това е най-мащабното интернационално мероприятие от 20 години насам, в което ще се упражняват разнообразни разновидности за опълчване на вероятно „ съветско нахлуване “.

За присъединяване на принц Хари в маневрите не се оповестяват никакви качества. Хари е приключил Кралската военна академия. (Също и университета Итън) Има военно звание капитан. Участвал е в задача в Афганистан, в биографията му има няколко участия в действителни военни сражения.

В започващите огромни маневри вземат участие над 8 хиляди военнослужещи от Англия, Норвегия, Съединени американски щати и Холандия.

...............................................................

Нерядко мненията у нас са, че дейности, като тези на принц Хари, са пиарски трикове. В тази връзка:

Въпрос: Синът на кой български политик е приключил военно учебно заведение и академия? Ако въпреки всичко има подобен, дали е взел участие във военна задача?

Отговор: Нито един. Да не приказваме за военни задачи...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР