Британският принц Хари се появи публично за първи път, след

...
Британският принц Хари се появи публично за първи път, след
Коментари Харесай

Първа поява на принц Хари след кралския скандал

Британският принц Хари се появи обществено за първи път, откакто кралица Елизабет Втора прояви схващане към желанието му да промени ролята си, заяви Ройтерс.

Принц Хари беше хазаин на тегленето на жребия в Бъкингамския замък за Световната купа на лигата по ръгби за идната година. Това е последният плануван кралски ангажимент на принц Хари, преди той и брачната половинка му да навлязат в " временен интервал " към новите си функции в двореца.

Принцът следи по какъв начин деца играят ръгби на моравата в Бъкингамския замък, преди да изтегли жребия за Световната купа следващата година, в наличието на спортни деятели. Херцогът на Съсекс не отговори на журналистическите въпроси по отношение на това по какъв начин вижда своето бъдеще, след диалозите с кралицата, татко му и брат му в понеделник.

Принц Хари, който е на 35 година, и брачната половинка му Меган (38 г.) провокираха рецесия предходната седмица, като оповестиха, че желаят да се отдръпват от уговорките си в кралското семейство, да прекарват повече време в Северна Америка и да станат финансово самостоятелни.

В понеделник кралица Елизабет Втора се срещна с принц Хари, с брат му принц Уилям и с татко им, престолонаследника принц Чарлз, и по-късно разгласи, че кралското семейство почита и демонстрира схващане към желанието на херцозите на Съсекс да водят самостоятелен живот.-->

Вчера принц Хари разгласи във видео, че игрите " Инвиктус 2022 ", които са за ранени военни ветерани, ще бъдат проведени в Дюселдорф, Германия, заяви Скай нюз.

Меган към този момент е в Канада със сина им Арчи. Принц Хари има планувани редица срещи във Англия и не е ясно по кое време ще се причисли към нея, написа Скай нюз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР