Британският принц Хари и съпругата му Меган заплашиха със съд

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган заплашиха със съд
Коментари Харесай

Меган се хили на тези СНИМКИ, а после изнагля брутално ВИДЕО

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган заплашиха със съд папараци поради фотоси на фамилията им в Канада. Това оповестиха международните медии.

Предупреждението бе отправено, откакто в медии бяха оповестени фотоси на Меган Маркъл, която се разхожда с бебето Арчи и с двете си кучета в парк във Ванкувър . Адвокати на фамилията споделят, че Меган е снимана без нейно единодушие и че фотографът се е криел в шубрак в парка и я шпионирал.

Въпреки това от фотосите се вижда по какъв начин Меган гледа право към обектива и се усмихва необятно .

Хари и Меган настояват, че е имало и предходни опити фамилията им да бъде снимано без позволение, до момента в който е в дома си. Папараци непрекъснато били на пост край къщата им във Ванкувър, с цел да ги дебнат.

Принц Хари дойде през днешния ден в Канада, с цел да бъде със брачната половинка и сина им , откакто извърши през едни от последните си обществени задължения като член на кралското семейство. Бъкингамският замък оповести преди дни съглашението с херцозите на Съсекс, които пожелаха да се отдръпват от кралските си отговорности и да живеят във финансова самостоятелност.

"El príncipe Harry ya está en Canadá junto a Meghan Markle y su hijo Archie " https://t.co/l3AMLP0vrF
— available (@IsLokian) January 21, 2020 Кралица Елизабет II почете желанието им. Хари и Меган отсега нататък няма да са настоящи членове на английското кралско семейство, няма да употребяват купите "кралски височества " и желаят да се устоят сами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР