Британският принц Хари и съпругата му Меган остават без никакви

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган остават без никакви
Коментари Харесай

Хари и Меган губят окончателно титли и привилегии


Британският принц Хари и брачната половинка му Меган остават без никакви кралски трофеи и застъпничество, откакто потвърдиха пред кралица Елизабет II, че няма да се върнат като работещи кралски особи, заяви Бъкингамският замък.

В изказване, оповестено през днешния ден, Бъкингамският замък споделя: „ Херцогът и херцогинята на Съсекс потвърдиха пред Нейно величество кралицата, че няма да се завръщат като работещи членове на кралското семейство ”.

“Кралицата документално удостоверява, че отдръпването от отговорностите на кралското семейство прави невероятно продължаването на осъществяването на отговорностите и отговорностите, които произтичат от живота на държавна работа ”, се споделя в него.

„ Почетните военни трофеи и кралските назначения под опеката на херцога и херцогинята, ще бъдат върнати на Нейно величество, след което ще бъдат преразпределени сред работещите членове на кралското семейство “, се споделя още в изказването.

Херцогът е смутен от решението на кралицата, че двойката би трябвало да загуби кралското си застъпничество, заяви Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.

Въпреки че всички са натъжени от това решение, херцогът и херцогинята остават доста обичани членове на фамилията, заяви от своя страна “Хелоу Мегазин ”.

Говорител на херцога и херцогинята на Съсекс сподели: „ Както се вижда от тяхната работа през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават ангажирани със своя дълг и работа към Обединеното кралство и по света и оферират своята непрекъсната поддръжка за организациите, които са представлявали, без значение от формалната им роля ”.

Принц Хари и Меган се отдръпнаха от кралските отговорности предишния март и се реалокираха в Съединени американски щати с едногодишния си наследник Арчи.

Двамата потвърдиха, че чакат второто си дете с нова фотография, оповестена на Свети Валентин. Новото кралско бебе ще бъде осмо по линия на трона, когато се роди. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР