Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл почетоха починалия

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл почетоха починалия
Коментари Харесай

Хари и Меган почетоха паметта на принц Филип и се прибират за погребението?

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл уважиха умрелия през вчерашния ден принц Филип на уеб страницата на организацията си Арчиуел (Archewell), научихме от.
На мрачен декор с бели букви на основната страница бе написано едно-единствено обръщение:

"В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 година Благодарим за преданата работа. Ще липсвате доста на всички. "

. Новината за гибелта му породи голям брой спекулации в печата за наличието на принц Хари, който живее със брачната половинка си в Лос Анджелис, на погребението на дядо си във Англия.

Според сп. принц Хари сигурно ще се върне във Англия (за първи път от година) за погребението на дядо си. Няма потвърена информация дали Меган Маркъл, която сега е бременна с второто му дете, ще го придружи или ще остане в Калифорния.

Според условията херцогът на Съсекс би трябвало да остане под карантина за няколко дни и да си направи тест, преди да се появи в параклиса Сейнт Джордж.

 Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип  Гафове и лафове на принц Филип
36-годишният принц Хари е бил доста непосредствен със своя дядо, който щеше да навърши 100 години през юни. Често са фотографирани дружно, избухвайки в неукротим смях, по време на публични събития. Принц Филип е изиграл изключително значима роля за него и брат му - принц Уилям, след гибелта на починалата им майка принцеса Даяна (самият той също е останал без майка на 10-годишна възраст).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР