Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не искат

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не искат
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари обещават, че няма да глезят децата си

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл не желаят глезят детето си. Двойката, която се ожени през май тази година, чака първото си дете напролет на идната година. Въпреки кралския статус, с който бебето ще се роди, неговите родители настояват, че желаят то да има естествен живот, оповестява " Контакт мюзик ", представена от БГНЕС.
Меган желае да научи децата си на естествените полезности в живота - да вземем за пример да пътуват с метро. " Те ще имат домашни отговорности и някой ден даже работа. Те няма да бъдат капризни ", съобщи кралският помощник Омид Скобие.
" Думата " обикновено " е много значима за Хари и Меган, когато става въпрос за бъдещето на тяхното дете ", твърди още източникът.
И до момента в който двойката занапред ще разбере дали чака момче или момиче, тя има много храна за размисъл по отношение на името на наследника им. По време на скорошната им аудиенция в Австралия възпитаник ги попита дали са се спрели на име. " Имаме много дълъг лист с имена от всички и ние би трябвало да седнем и да ги разгледаме ", съобщи Меган в отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР