Британският принц Хари и съпругата му Меган, които наскоро се

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган, които наскоро се
Коментари Харесай

Край на мълчанието и неяснотата: Принц Хари и Меган оповестиха плановете си

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган , които неотдавна се реалокираха в Лос Анджелис, откакто се отхвърлиха от кралските си отговорности, оповестиха проектите си да учредят нова благотворителна организация, наречена Арчиуел , съобщи Ройтерс.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, чийто 11-месечен наследник носи името Арчи, преустановиха работата си като висши членове на английското кралско семейство в края на предишния месец. Това им разрешава да градят нови кариери, сами да печелят парите си и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.
 Принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images

В последното си известие преди да се отдръпват , Хари и Меган споделиха желанието си през идващите няколко месеца да се концентрират върху фамилията си , до момента в който в същото време възнамеряват нова благотворителна организация, откакто бяха принудени да се откажат от марката СъсексРоял.

Според английския в. " Дейли телеграф " Хари и Меган към този момент са подали заявки в Съединени американски щати за вписване на нова запазена марка.
 Хари и Меган Gulliver/Getty Images


" Подобно на вас, нашият фокус е да подкрепим напъните за справяне с световната пандемия от Ковид-19 , само че откакто тази информация беше огласена, взехме решение да споделим по какъв начин се случиха нещата ", се показва в изказване, направено от двойката.

" Преди СъсексРоял пристигна концепцията за " Арчи " - гръцка дума, означаваща " източник на деяние ". Свързахме тази идея с благотворителната организация , която се надявахме да изградим един ден, и тя стана ентусиазъм за името на нашия наследник ", допълват Хари и Меган.
 Принц Хари и Меган Gulliver/Getty Images


Херцогът и херцогинята на Съсекс изясняват, че наименованието Арчиуел съчетава антична дума за мощ и деяние, с друга, навеждаща на мисълта за дълбоките запаси, от които " всички ние би трябвало да почерпим ".

" Очакваме с неспокойствие да лансираме Арчиуел, когато пристигна подобаващото време ", споделят още Хари и Меган.
 Хари и Меган Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР