Британският принц Хари и съпругата му Меган губят кралските си

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган губят кралските си
Коментари Харесай

Хари и Меган губят кралските си титли


Британският принц Хари и брачната половинка му Меган губят кралските си трофеи, разгласи Бъкингамският замък. Двойката няма да получава публични средства за кралски отговорности и няма да съставлява публично английската кралица.

Херцогът и херцогинята на Съсекс също така имат намерение да върнат 2,4 млн. паунда от парите на данъкоплатците за ремонта на „ Фрогмор котидж “ в Уиндзър, който ще продължава да бъде техен дом в Обединеното кралство.

Всичко това става откакто двамата пожелаха по-рано да престанат да бъдат „ старши членове “ на кралското семейство и да стартират нов живот, като финансово самостоятелни.

В декларация от Бъкингамския замък кралицата акцентира, че „ след месеци на диалози и полемики тя е удовлетворена да разгласи, че е открит градивен и помощен метод за нейния внук и неговото семейство за бъдещето “.

„ Разбирам провокациите, пред които бяха изправени вследствие на излагането на показ на техния живот през последните две години и поддържам желанието им да водят по-независим живот “, се споделя още в изказването на кралицата.

От Бъкингамския замък споделиха, че на този стадий още не могат да разясняват въпроса със сигурността на двойката в бъдеще.

Споразумението, реализирано откакто Хари и Меган желаеха да стартират самостоятелен път, ще влезе в действие напролет.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР