Британският принц Хари и съпругата му Меган доставиха храна на

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган доставиха храна на
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган разнасят храна на бедните в Лос Анджелис

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган доставиха храна на заболели хора в Лос Анджелис. Това е първата им социална активност, откогато се реалокираха в Калифорния след въвеждането на изключителни рестриктивни ограничения в Съединени американски щати.

Двойката, която публично се отдръпна като старши членове на английското кралско семейство, за първи път се яви непринудено в Project Angel Food предходната неделя, доставяйки храна до домовете.

“Те пристигнаха за Страстната седмица и ни изненадаха в сряда ”, сподели мениджърът по връзките на фондацията Ан-Мари Уилямс.

“Двамата доставиха храна на 20 наши клиенти и безусловно ги раздрусаха ”.

В изказване на нестопанската организация се споделя, че двойката “тихо продължава да доставя храна, с цел да облекчи нашите преуморени водачи, които са изправени пред увеличена натовареност от един месец ”.

Хари и Меган оповестиха по-рано, че възнамеряват да основат организация с нестопанска цел в Съединени американски щати, наречена „ Арчиуел ”. Тя ще основава групи за прочувствена поддръжка, мултимедийна просветителна стратегия и благотворителен уеб страница.

Двамата обявиха пред в. „ Дейли Телеграф ”, че желаят “да създадат нещо свястно – нещо, което има значение ”, само че отхвърлиха да огласят в детайлности желанията си поради пандемията от ковид и ще създадат известие “когато настъпи подобаващият миг ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР