Британският принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган

...
Британският принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган
Коментари Харесай

Ще трябва ли принц Хари и Меган Маркъл да си броят по-внимателно парите?

Британският принц Хари и брачната половинка му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, може да изпитат финансови усложнения заради загуби, породени от пандемията с ковид, написа Daily Mirror, съгласно БГНЕС.
Очаква се през 2020-та година приходите на херцогството на Корнуол да спаднат внезапно. Именно тези средства са огромния дял в приходите на принц Хари и Меган Маркъл, а бащата на Хари, принц Чарлз, даде обещание да ги заплаща даже откакто синът му отпътува за Съединени американски щати. Поради загубите на херцогството сумата, на която могат да разчитат херцогът и херцогинята на Съсекс, ще бъде фрапантно по-малка.
" Уверени сме, че спомагателните доходи ще намалеят със забележителна сума, основно тъй като нашите търговски предприятия не работят ", съобщи секретарят на херцогството на Корнуол, Аластър Мартин. Според него, херцогството не е кандидатствало за държавна помощ, само че въпреки всичко заплаща заплати на чиновниците.
След като се отхвърлиха от кралските привилегии и се реалокираха в Съединените щати, принц Хари и Меган Маркъл стопираха да получават финансиране, само че въпреки всичко получават дял от облагите на херцогство Корнуол, следено от принц Чарлз. През 2019 година то му е донесло доходи в размер на 22,2 милиона паунда.
На 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да работят като членове на английското кралско семейство. За да получат правото да се реалокират в Съединени американски щати, да работят и да вършат бизнес, те трябваше да се откажат купата " Вашето кралско височество ", държавното финансиране и комерсиалната марка Sussex Royal.
Още: " 5 млн. $ за 5 секунди: Оферта към Меган Маркъл "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР