Британският принц Хари днес сключва брак с американската актриса Меган

...
Британският принц Хари днес сключва брак с американската актриса Меган
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл си казват „Да” в Уиндзорския замък

Британският принц Хари през днешния ден подписва брак с американската актриса Меган Маркъл. Сватбената гала ще е в Уиндзорския палат, във внушителния дворцов параклис "Сейнт Джордж ", издигнат през 15-и век. На нея са поканени 600 души.

Размяната на клетви ще бъде осъществена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, а самата брачна гала ще бъде ръководена от свещеник Дейвид Конър, настоятел на храма в Уиндзор.

Принц Чарлз, бъдещият свекър на Меган Маркъл, ще я заведе до олтара, защото татко ѝ се възвръща след сърдечна интервенция и е отказал да взе участие в церемонията.

Принц Уилям ще бъде кум на брат си Хари, а Меган Маркъл избра да няма кума. На сватбата ще има 10 дребни шафери, измежду които племенниците на принц Хари – принц Джордж и принцеса Шарлот.

На сватбата са поканени 600 души, 2640 души ще имат опцията да следят идването на булката и младоженеца в Уиндзор. Очаква се хиляди хора да се съберат по улиците, с цел да видят кралската двойка.

Дни преди сватбата Дория Рагланд, майката на бъдещата брачна половинка на принц Хари Меган Маркъл, се срещна с членове на кралското семейство, след идването ѝ от Калифорния в Лондон. Първата ѝ среща е била с принц Уилям и неговата брачна половинка Катрин. В двореца Уиндзор са участвали и 4-годишният им наследник принц Джордж и 3-годишната им щерка, принцеса Шарлот. Към тях са се включили и бъдещите младоженци - принц Хари и Меган Маркъл.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл онлайн можете да гледате в формалните канали на английското кралско семейство:

Фейсбук - The British Monarchy Фейсбук page
Twitter - @RoyalFamily, @KensingtonRoyal, @ClarenceHouse
Instagram - @TheRoyalFamily, @KensingtonRoyal, @ClarenceHouse
Youtube - The Royal Channel
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР