Британският принц Чарлз заяви, че глобалното затопляне и климатичните промени

...
Британският принц Чарлз заяви, че глобалното затопляне и климатичните промени
Коментари Харесай

Принц Чарлз: Глобалното затопляне и промените в климата са най-големите заплахи, пред които е изправено човечеството

Британският принц Чарлз съобщи, че " световното стопляне и климатичните промени са най-големите закани, пред които е изправено човечеството ", като прикани бизнес водачите в Давос да работят в този момент, с цел да основат стабилно икономическо бъдеще.

" Дами и господа, намираме се в разгара на рецесия. Глобалното стопляне, климатичните промени и опустошителната загуба на биологичното многообразие са най-големите закани, с които човечеството в миналото се е сблъсквало ", сподели принц Чарлз.

В тирада, изнесена по време на годишната среща на Световния стопански конгрес в швейцарския ски курорт, английският престолонаследник съобщи, че е време всички водачи да подхващат дейности - с " революционни равнища и темпове ".

" Искаме ли да останем в историята като хората, които не направиха нищо, с цел да пернат света в точния момент от ръба на пропастта и да възстановят равновесието, когато бихме могли да го създадем? Аз не желая ", съобщи английският престолонаследник.

Вижте видео с речта на принц Чарлз по време на Световния стопански конгрес в Давос в Ladyzone.bg.
Принц Чарлз: Глобалното стопляне и климатичните промени са най-големите закани, пред които е изправено човечеството (ВИДЕО) Британският престолонаследник изнесе впечатляваща тирада по време на Световния стопански конгрес в Давос
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР