Британският принц Чарлз разкритикува лобито срещу ваксините срещу коронавируса, заявявайки,

...
Британският принц Чарлз разкритикува лобито срещу ваксините срещу коронавируса, заявявайки,
Коментари Харесай

Принц Чарлз разкритикува антиваксърите

Британският принц Чарлз разкритикува лобито против имунизациите против ковид, заявявайки, че те могат да „ защитят и освободят ” някои от най-уязвимите членове на обществото, съобщи Ройтерс.

В обширна публикация за сп. „ Фючър хелткеър ”, в която приканва за интегриран метод към опазването на здравето, престолонаследникът също по този начин насочва рецензии към тези, които се изричат против имунизирането против COVID-19, осведоми Българска телеграфна агенция. 

„ Кой би помислил, че през 21 век ще има доста лоби, което се опълчва на имунизациите, имайки поради приноса им за изкореняването на толкоз доста ужасни заболявания и сегашния им капацитет да защитят и освободят от ковид някои от най-уязвимите членове на нашето общество ”, написа 72-годишният принц Чарлз.

Престолонаследникът даде позитивен тест за ковид през март предходната година. Миналия месец принц Чарлз и 73-годишната му брачна половинка Камила се имунизираха против COVID-19. Вчера, на път към имунизационен център в Северен Лондон, херцогинята на Корнуол съобщи, че първата ѝ сложена доза е била от имунизацията на AstraZeneca. Съпругата на престолонаследника добави, че толкоз я е боязън от инжекции, че затваря очи и не мисли коя ваксина ѝ слагат. 

Коментарът пристигна в миг, когато редица страни от Европейски Съюз краткотрайно преустановиха потреблението на имунизацията на Оксфорд и няколко национални регулаторни органа показаха безпокойствие по отношение на сигурността ѝ.

По-рано други високопоставени членове на кралското семейство, измежду които кралица Елизабет Втора и принц Уилям, окуражиха сънародниците си да се имунизират. Нейно Величество съобщи, че слагането на ваксина не е мъчително и че хората, което не са се имунизирали, би трябвало да помислят и за другите, освен за себе си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР