Британският претендент в тежката категория на професионалния бокс Хюи Фюри

...
Британският претендент в тежката категория на професионалния бокс Хюи Фюри
Коментари Харесай

Хюи Фюри засипа Кобрата със заплахи

 Свалят цените на билетите за Пулев - Фюри
Британският кандидат в тежката категория на професионалния бокс Хюи Фюри се чака да дойде в София тази събота. На 27 октомври, Фюри (21-1, 11 KO) ще се изправи против Кубрат „ Кобрата “ Пулев (25-1, 13 KO) в 12-рундов претендентски дуел на IBF в „ Арена Армеец “, София.

Победителят от срещата ще стане наложителен кандидат на международния първенец Антъни Джошуа. Фюри е сигурен, че скоро тежката работа в подготвителната зала ще му се отплати.

" Обещах да победя Пулев в задния му двор и ще го направя. Никой различен не се осмели да одобри тази сложна борба. Това е по този начин, тъй като те не са бъдещи първенци. Знам какво е належащо и какво би трябвало да направя, с цел да стигна върхът. Не ми пука, че ще се удрям с Пулев в личния му дом. Той е застанал на моя път към това, което желая, и той би трябвало да бъде отхвърлен.

Всички старания ще си костват, когато реферът вдигне ръката ми. Сега нямам дефекти. Аз съм на върха на играта си и незабавно щом победя Пулев, ще потегли след Антъни Джошуа. В последната си борба той изглеждаше уязвим. И аз ще съм оня, който ще се възползва от това!

След като отида в родния град на Пулев и го унищожа, нещо, което никой различен боксьор в тежка категория даже не се е осмелявал да направи, всички ще стартират да приказват за моя борба с Антъни Джошуа. Нямам самообладание да си свърша работата и да се насочва за международната купа ", споделя Фюри в изявление за " Гардиън ".

Пулев пък преследва 26-а победа от 27 мача, като единствената му загуба е от Владимир Кличко от есента на 2014 година.

" Готов съм за борбата. Фюри е доста сериоден конкурент, квалифициран съществено и стимулиран за успеха. Много обичам да ме подценяват. Дори Кличко изглеждаше под напрежение против мен, до момента в който у Фюри няма никакъв боязън. Който и да победи накраяще се прегърнем и ще си стиснем ръцете ", сподели Кобрата, като прикани българите да имат повече самочувствие и да създадат страната ни райско място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР