Британският престолонаследник принц Уилям стартира днес петгодишна програма в помощ

...
Британският престолонаследник принц Уилям стартира днес петгодишна програма в помощ
Коментари Харесай

Принц Уилям обяви мащабна програма в помощ на бездомни

Британският престолонаследник принц Уилям започва през днешния ден петгодишна стратегия в помощ на бездомни хора, съобщи организация Ройтерс.

41-годишният Уилям от дълго време поддържа благотворителни акции, които имат за цел да сложат завършек на това събитие, следвайки образеца на майка си принцеса Даяна, която го заведе на посещаване в подслон на 11-годишна възраст. Принц Уилям даже спа на улицата през зимата на 2009 година, с цел да притегли внимание към този проблем.

Принцът сподели, че планът ще обезпечи финансиране, експертиза и партньорства в поддръжка на предварителната защита на оставането без дом. Инициативата ще се развива на шест местоположения, които ще бъдат разкрити от него през днешния ден и на следващия ден, когато ги посети.

" Твърдо имам вяра, че в случай че работим дружно е допустимо да създадем оставането без дом рядко, малко и неповтарящо се събитие и нямам самообладание да работя на нашите шест местоположения, с цел да трансформира тази упоритост в действителност ", уточни той в изказване, оповестява Българска телеграфна агенция.

Във Англия има към 270 000 фамилии от общо 28 милиона, които са без дом, съгласно оценки на благотворителни организации. Това значи, че доста хора, в това число деца, спят на улицата или в коли, живеят тук-там за краткотрайно настаняване, в хостели или при родственици. Според благотворителни организации този брой ще нараства поради рецесията с повишаването на живота, показва Ройтерс.

Проектът е подсилен от Кралската фондация - благотворителна организация на принца на Уелс Уилям и неговата брачна половинка Кейт. Всяка локация ще получи 500 000 паунда.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР