Британският престолонаследник принц Уилям разкри своите надежди, че кралското семейство

...
Британският престолонаследник принц Уилям разкри своите надежди, че кралското семейство
Коментари Харесай

Принц Уилям тъжи: Повече няма да прегърна брат си Хари

Британският престолонаследник принц Уилям разкри своите очаквания, че кралското семейство ще бъде още веднъж единно в бъдеще и показа съжалението си, че към този момент не са един тим. Според „ Съндей таймс " херцогът на Кеймбридж е споделил на собствен другар, че изпитва горест, че той и принц Хари към този момент са „ обособени единици “, надявайки се, че в бъдеще към момента могат да бъдат дружно.

„ През целия си живот съм прегръщал брат си, а в този момент не мога да го върша повече. Ние сме обособени единици “, споделил Уилям. „ Съжалявам за това. Всичко, което можем да създадем, и всичко, което мога да направя, е да опитаме и да се надяваме, че ще пристигна моментът, когато всички ще четем от една и съща страница. Искам всички да играят в отбора”, добавил принцът по адрес на брат си Хари.

Коментарът пристигна на фона на информацията, че кралица Елизабет II е призовала принцовете Чарлз, Уилям и Хари на фамилна среща в Сандрингам, с цел да отстранен разликите си. Съпругата на Хари - Меган Маркъл също ще се причисли към членовете на фамилията посредством конферентен диалог от Канада, където отпътува в петък.

Херцогът и херцогинята на Съсекс хърлиха бомба тази седмица, разкривайки, че се отдръпват като „ старши “ кралски особи и възнамеряват да работят, с цел да станат финансово самостоятелни, предизвиквайки разтърсвания в английската монархия. Според източници, близки до кралското семейство, кралицата била доста недоволна от решението на двойката, до момента в който братът на Хари принц Уилям и татко им Чарлз били “вбесени”.

Британските таблоиди, както и обществените медии, спекулират, че принц Хари и брачната половинка му са били изолирани от останалите кралски особи и това д
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР