Британският престолонаследник принц Чарлз посети новородения си внук и първороден

...
Британският престолонаследник принц Чарлз посети новородения си внук и първороден
Коментари Харесай

Принц Чарлз се запозна с новородения си внук

Британският престолонаследник принц Чарлз посети новородения си внук и първороден наследник на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, оповестяват английски издания, представени от Българска телеграфна агенция.

Принц Чарлз е посетил внука си тъкмо 10 дни след появяването му на бял свят.

Редица задължения, измежду които публична аудиенция в Германия предходната седмица, попречиха на престолонаследника да се запознае по-рано с най-новия член на английското кралско семейство. Докато беше в Берлин, принц Чарлз показа, че е "очарован " от раждането на внука си и с неспокойствие чака да го види след завръщането си.

Според изданията брачната половинка на престолонаследника, херцогинята на Корнуол Камила, не го е придружавала на визитата във Фрогмор хаус - резиденцията на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган.

По-рано през седмицата родителите и бебето бяха посетени от принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, които не бяха съпроводени от трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Първи с новородения си правнук още предходната седмица се срещнаха кралица Елизабет Втора и брачният партньор ѝ принц Филип.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР