Британският престолонаследник принц Чарлз показа атлетична физика на плаж в

...
Британският престолонаследник принц Чарлз показа атлетична физика на плаж в
Коментари Харесай

Принц Чарлз показа атлетично тяло на плажа в Барбадос

Британският престолонаследник принц Чарлз сподели атлетична физика на плаж в Барбадос.

Повечето мъже на неговата възраст евентуално биха се въздържали да покажат по какъв начин им се е отразило времето, само че той няма какво да крие.

Миналата година принцът на Уелс навърши 70 години. Тогава той се пошегува: "Части от мен не престават да увисват на равни шпации. "

Тази седмица Чарлз се появи на прибоя на карибския плаж, като сподели фигура на 10-ина години по-млад мъж.

В младежките си години Чарлз постоянно се отдаваше на неподготвено плуване. Той надалеч не е толкоз стегнат, колкото като млад, само че е видно, че няма така наречен "спасителен пояс " от мазнини в коремната област, което приказва за желязна дисциплинираност във връзка с храненето и спорта.

Британският престолонаследник бе съпроводен от херцогинята на Корнуол Камила. Двамата се разходиха по брега, както всички други плажуващи, преди да тръгнат на 12-дневното си турне в Куба. Те ще са първите членове на кралското семейство, които ще посетят страната.

Чарлз постоянно се е гордял с външния си тип, а тайната му се крие в постоянните извършения, умерена диета и не на последно място - воля. Той към момента носи униформите си, които са ушити за него преди 30 години, без да се постанова шивачът му да ги поправя.

Принцът залага на здравословното и умерено хранене - главно два пъти дневно. В диетата му влизат биохрани и наложителни дни без месо. Закуската му нормално включва варени яйца и плодове. Той не обядва и не обича сготвени зеленчуци, кафе, шоколад, ядки, чесън, къри, люти чушки, недопечен лук, свинско месо и синьо сирене.

Вечерята му нормално е риба на скара с пресни зеленчуци.

Алкохолът, който приема, е в умерени количества. Преди вечеря обича изсъхнало мартини по негова специфична рецепта - джин и вермут в отношение 3:1. От време на време пие и малцово уиски Laphroaig с вода.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР