Британският престолонаследник принц Чарлз обеща да промени своето поведение, когато

...
Британският престолонаследник принц Чарлз обеща да промени своето поведение, когато
Коментари Харесай

Принц Чарлз обеща да промени поведението си, когато стане крал

Британският престолонаследник принц Чарлз даде обещание да промени своето държание, когато стане крал, тъй като неговата роля в обществото ще бъде друга от сегашната, оповестяват Ройтерс и ТАСС.

 
Агенциите цитират думите на принца на Уелс в изявление за телевизионната стратегия " Принц, наследник и правоприемник - Чарлз на 70 ".
 Приключенията на Чарлз и Камила в Гана Принц ЧарлзGulliver/Getty Images
На въпрос дали в качеството си и на монарх ще продължи да взе участие в публични акции, което понастоящем е много присъщо за неговата активност, синът на кралица Елизабет Втора отговори:
 
" Не, това няма да го има. Не съм толкоз малоумен! ". Чарлз посочи, че когато се възкачи на английския трон, това ще бъде един напълно друг обред. И той доста добре осъзнавал какви ще бъдат следствията от него и по какъв начин би трябвало да работи в новата обстановка.-->

Принц Чарлз даде обещание да се придържа към рамката на " конституционните параметри " в живота на монарха.
 Принц Чарлз Принц ЧарлзGulliver/Getty Images
По думите на принц Чарлз би трябвало добре да се осъзнае, че в едно и също време съществува място единствено за един монарх, а не за двама. " Ти не можеш да си крал, в случай че си принцът на Уелс или си престолонаследник. Тези две обстановки са напълно разнообразни! ", акцентира принц Чарлз .

 
Изявленията на кралската персона ще прозвучат малко преди неговата 70-годишнина, която ще бъде маркирана на 14 ноември , напомнят организациите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР