Британският премиер Тереза Мей заявява, че преди да напусне поста

...
Британският премиер Тереза Мей заявява, че преди да напусне поста
Коментари Харесай

Мей с нова оферта към депутатите за споразумението за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей декларира, че преди да напусне поста си ще изложи пред Камарата на общините нова оферта с "подобрен пакет от ограничения " като финален опит за одобряването на законопроекта за Брекзит, съобщи Ройтерс.

В публикация за днешния "Сънди таймс " Мей написа: "Какъвто и да бъде изходът от всеки показателен избор, аз не просто ще желая от членовете на Народното събрание, а вместо това ще ги помоля да погледнат новата и усъвършенствана договорка със пресен чифт очи и да й дадат своята поддръжка ". Вестникът отбелязва, че преди този момент Мей ще се посъветва с сътрудниците си в държавното управление за препоръчаните промени. Освен това кабинетът ще разиска проект за редица индикативни гласувания за да бъде открито кои оферти може да съберат депутатско болшинство, добавя неделното издание.

В петък договарянията сред консерваторите на Мей и лейбъристите в съпротива се провалиха часове откакто министър председателят се съгласи да разгласи при започване на юни по кое време ще подаде оставка. Вчера представителят на Лейбъристката партия по въпросите за Брекзит Киър Стармър сподели, че с цел да се излезе от задънената улица, държавното управление би трябвало да свика нов референдум за Брекзит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР