Британският премиер Тереза Мей заяви, че ако депутатите не одобрят

...
Британският премиер Тереза Мей заяви, че ако депутатите не одобрят
Коментари Харесай

Тереза Мей: ЕС няма да ни предложи по-добра сделка за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей съобщи, че в случай че депутатите не одобрят нейната договорка в Народното събрание, Европейски Съюз няма да предложи друга по-добра договорка, предава БНР.

В отговори на въпроси на слушатели на Би Би Си Радио 5 тя не сподели какви са разновидностите, в случай че договорката не бъде гласувана, само че означи, че няма желание да подава оставка и е напълно съсредоточена в прокарването на договорката в Камарата на общините.

Ако Народното събрание отхвърли предложенията на премиера, ще последва по-голяма неустановеност и разделяне, което ще бъде употребявано да се осуети Брекзит, съобщи Тереза Мей в следващ опит да убеди публичното мнение, че нейната договорка няма опция.

„ Убедена съм, че в случай че би трябвало да се върнем в Европейски Съюз и кажем: „ Хората не харесаха тази договорка, може ли да получим друга? “, те няма да ни кажат: Ето, ще ви дадем по-добра договорка “, съобщи Мей.

Тя избегна да каже дали Англия ще бъде по-добре отвън Европейски Съюз, изтъквайки, че ще бъде „ по-различно “, като позволи опцията за построяването на по-добро бъдеще отвън Евросъюза.

Мей обаче добави, че не мисли за аварийни разновидности като Брекзит без договорка или въобще да няма Брекзит, тъй като е напълно фокусирана върху нейната работа като министър председател – да реализира Брекзит, което се подсигурява от нейния проект.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР