Британският премиер Тереза Мей за пореден път се опита да

...
Британският премиер Тереза Мей за пореден път се опита да
Коментари Харесай

Последната битка на Тереза Мей 

Британският министър председател Тереза Мей за следващ път се опита да разгласи победа, само че дали постигнатото в Страсбург ще е задоволително да убеди депутатите да поддържат договорката ѝ?

Вчерашната държавна потиснатост в Лондон беше сменена от днешната нервна вяра. И " усъвършенстваното " съглашение с Евросъюза още веднъж е на масата.

Битката на тълкования на контрактуваните текстове към този момент стартира и погледите са ориентирани към последователите на " корав " брекзит, от които идваха най-големите терзания за търговията през ирландската граница и обвързаността на Англия с Европа след развода с Европейски Съюз.
Решаваща седмица за брекзит Маратон от вотове ще дефинира по какъв начин и по кое време Англия напуща Европейския съюз
Т.нар. " правни принадлежности " и " протоколи " ще би трябвало да бъдат " преведени " на езика на политиката. Големият въпрос е ще открият ли английските депутати задоволително мощни причини в този нов превод, с цел да гласоподават с " да " на днешния избор (ако, несъмнено, той не бъде още веднъж отсрочен, каквато възможност постоянно съществува освен това правителство).

Първоначалните сигнали в Уестминстър са смесени - стартират от страхливо утвърждение и стигат до отявлен песимизъм.

" Най-доброто и последно предложение "

Част от отговора се крие не в това дали депутатите ще повярват на контрактуваното от Тереза Мей и нейния екип, а дали ще одобряват за истина думите на индивида, който стоеше до нея в понеделник - ръководителя на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер, че “трети шанс” за Англия няма да има.
Лондон съумя да реализира значим компромис за брекзит Мей и Юнкер одобриха приеха спомагателни условия за противоречивата "предпазна мрежа " сред Северна Ирландия и Република Ирландия
" Няма да има спомагателни тълкования на интерпретациите или промени на измененията ", предизвести той. Или, съгласно сюжета на Мей, изборът е сред тази договорка, никаква договорка или даже никакъв брекзит - разновидности, които тя нееднократно е изброявала в опит да завоюва гласове.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР