Британският премиер Тереза Мей склони глава пред опонентите си с

...
Британският премиер Тереза Мей склони глава пред опонентите си с
Коментари Харесай

Мей предложи по нещо на всички за Брекзит, но вероятно пак ще се провали

Британският министър председател Тереза Мей склони глава пред съперниците си с новото си предложение за Брекзит. То съдържа всичко, което желае (но което най-вероятно ще отхвърли при гласуване) Лейбъристката партия: краткотрайно оставане в митническия съюз, гарантиране на отбраната на околната среда и правата на служащите. За да бъде предлагането още по-приятно, в него бе включена и опцията за парламентарно гласоподаване дали да бъде извършен втори референдум за Брекзит, разяснява вестник " Дейли телеграф ".

В сряда министърът на околната среда Майкъл Гоув сподели, че английското държавно управление ще размишлява върху реакцията на хората към препоръчаната договорка преди да я предложи на гласоподаване.

" През идващите няколко дни ще размишляваме върху това по какъв начин хората гледат на показаното предложение ", съобщи Гоув по радио Би Би Си.

" Трябва да има гласоподаване по законопроект за използване на съглашението за овакантяване ", сподели той.

Утре е денят на европейските избори и в случай че някои поддръжници на Консервативната партия към момента се колебаеха дали да гласоподават за Партията на Брекзита, то Мей разсея подозренията им, отбелязва " Дейли телеграф ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР