Британският премиер Тереза Мей ще проведе решаващи разговори с федералния

...
Британският премиер Тереза Мей ще проведе решаващи разговори с федералния
Коментари Харесай

Мей ще проведе решаващи разговори с Меркел за преходния период на Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей ще организира решаващи диалози с федералния канцлер на Германия Ангела Меркек,която е с отслабени позиции сега съгласно английския всекидневник Daily Express, представен от " Фокус ".

Тереза Мей отива в Берлин в петък, с цел да се срещне с Ангела Меркел в опит да се възползва от отслабената позиция на канцлера и разделянето в Европейския съюз по тематиката Брекзит, с цел да реализира допустимо най- положителни условия за преходния интервал. Срещата сред двете ще е първата откакто Меркел съумя да реализира съдружно съглашение след месеци на неустановеност. Германският канцлер обаче бе заставен да направи основни отстъпки пред бъдещите съдружни сътрудници от Социалдемократическата партия, което безспорно отслаби позициите й.

Британският министър председател ще употребява опцията да беседва с водача на водещата стопанска система в Европа в опит да разблокира договарянията за Брекзит. Очаква се Мей да направи амбициозно предложение за поддръжка на общата европейска сигурност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР