Британският премиер Тереза Мей предупреждава депутатите да не подкрепят призивите

...
Британският премиер Тереза Мей предупреждава депутатите да не подкрепят призивите
Коментари Харесай

Тереза Мей е категорично против втори референдум за Brexit

Британският министър председател Тереза Мей предизвестява депутатите да не поддържат апелите за втори референдум. В момента такива апели се ускоряват в блян за намиране на излаз от застоя към договорката за Brexit, подписана от Мей с Брюксел.
„ Нека не унищожаваме доверието у английския народ, пробвайки се да организираме различен референдум ", ще каже Мей, сочат извадки от речта ѝ, огласени от „ Даунинг стрийт “ 10.
" Още едно гласоподаване... ще нанесе непоправима щета на целостта на нашата политика ", ще каже министър председателят, добавяйки, че второ гласоподаване " евентуално няма да ни придвижи напред ".
Бившият външен министър Борис Джонсън, водещ последовател на Brexit, пък от своя страна съобщи, че всеки, който обмисля втори референдум, напряко е вманиачен, съобщи БГНЕС.
" Вторият референдум ще провокира мигновени, дълбоки и непреодолими усеща на изменничество ", написа в понеделник в седмичната си колона в „ Дейли Телеграф “ Джонсън.
Англия гласоподава да напусне Европейския съюз на референдум през 2016 година и това ще стане на 29 март идната година, макар че Май се мъчи да убеди Народното събрание да одобри съглашение за бракоразвод, което тя реализира предишния месец.
Лидерите на Европейски Съюз отхвърлиха всяко предоговаряне на съглашението, контрактувано след тежки договаряния с Лондон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР