Британският премиер Тереза Мей предупреди британските депутати, че могат да

...
Британският премиер Тереза Мей предупреди британските депутати, че могат да
Коментари Харесай

Мей: Имате избор

Британският министър председател Тереза Мей предизвести английските депутати, че могат да избират сред три разновидността за Брекзит, съобщи Франс прес. 

" Изборът е явен: можем да изберем да напуснем (ЕС) без съглашение, да поемем риска да няма Брекзит или да подкрепим най-хубавото съглашение, което можеше да се контракти ", съобщи тя в тирада пред Народното събрание.

Европейската комисия отхвърли да вземе отношение по поредицата оставки в английското държавно управление след оповестението нощес на наличието на предварителното съглашение за отдръпване на Англия от Европейски Съюз.

Няма да разясняваме вътрешнополитически събития, сподели представител на комисията. Преговаряме с премиера Тереза Мей и с нейното държавно управление. Ще продължим добросъвестната взаимна работа, добави той.

Говорителят отхвърли да разяснява опцията съглашението да бъде отхвърлено. В отговор на въпрос той посочи, че в последните часове ръководителят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер не е разговарял с английския министър председател. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР