Британският премиер Тереза Мей обеща вчера лично да разговаря с

...
Британският премиер Тереза Мей обеща вчера лично да разговаря с
Коментари Харесай

Тереза Мей ще говори лично с всеки от лидерите в ЕС заради застоя в преговорите за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей даде обещание през вчерашния ден персонално да беседва с всеки от водачите на страните-членки на Европейски Съюз " през идващите дни ", както написа в писмо до консервативните депутати, с цел да ги призове за единение по Брекзит, предава „ Франс Прес ”, представена от „ Фокус ”.

В писмото до сътрудниците си, фрагменти от които бяха оповестени от канцеларията й късно нощес, Мей прикани партията да " премине оттатък това, което ни разделя ".

Британският водач сподели, че ръководещите тори би трябвало да пожертват " персоналните желания " за " висшия народен интерес ".

Призивът бе насочен откакто министър председателят на Англия претърпя ново парламентарно проваляне, обвързвано с Брекзит тази седмица, което допуска, че късият интервал на партийно единение за реформиране на плана за съглашение за бракоразвод на Европейски Съюз може да не оцелее, означават от организацията.

В четвъртък вечерта депутатите отхвърлиха предложение, изразяващо поддръжка за напъните на Мей да търси промени в съглашението с нея, откакто членовете на нейната лична Консервативна партия се въздържаха.

В писмото си до депутатите в събота министър председателят назова гласуването " разочароващо ", само че настоя, че тя ще продължи да се стреми да обезпечи промени в по този начин наречения „ защитен механизъм “ в договорката.

От офиса й разкриват, че тя възнамерява " да приказва с водачите на всяка една държава-членка на Европейски Съюз в околните дни ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР