Британският премиер Тереза Мей, на която остават броени дни до

...
Британският премиер Тереза Мей, на която остават броени дни до
Коментари Харесай

Кралицата на танца: Тереза Мей пак превзе сцената в ритъма на АББА

Британският министър председател Тереза Мей, на която остават броени дни до предаването на поста, показва още веднъж танцувални умения на неостаряващите шлагери на АББА като " Dancing Queen " и " Mamma Mia " на фестивала " Хенли ", съобщи Ройтерс.

Във видеоклип се вижда по какъв начин тя танцува, един до друг със брачна половинка си Филип.

Мей се прочу с танците си още предходната година при визитата си в Африка, както и на Конгреса на Консервативната партия.

След три сложни години на премиерския пост Тереза Мей наподобява все по-разкрепостена в последно време. Тя се " прочу " с танцовите си стъпки на два пъти през годините - първо при визитата й в Африка предишното лято, а по-късно на конгреса на консерваторите през есента, където излезе за заключителната си тирада под звуците на " Dancing Queen " на АBBА.

Тереза Мей несъмнено имаше разтоварващ уикенд. Първо посети фестивала " Хенли ", в събота гледа от кралската ложа женския край на " Уимбълдън ", а в неделя приветства от трибуните британския тим по крикет, който стана за първи път международен първенец, побеждавайки Нова Зеландия.

В може би последното й изявление като министър председател в петък Мей съобщи, че е " горда " и в това време " разочарована ", че не съумя да прокара нейната договорка за Брекзит в Камарата на общините.

Мей ще съобщи поста на 24 юли на Борис Джонсън или Джеръми Хънт, откакто предния ден бъдат оповестени резултатите от гласуването на партийните членове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР