Британският премиер Тереза Мей, която е на обиколка в Африка,

...
Британският премиер Тереза Мей, която е на обиколка в Африка,
Коментари Харесай

Тереза Мей обеща да се бори срещу опитите на Борис Джонсън за лидерския пост в Консервативната партия



Британският министър председател Тереза Мей, която е на обиколка в Африка, съобщи, че ще се бори против всевъзможни опити на Борис Джонсън за лидерския пост в Консервативната партия и че ще я оглави и на идващите общи избори.

Тереза Мей е на посещаване в Африка в опит да приготви бъдещи двустранни съглашение за свободна търговия след Брекзит, само че и там не можа да избегне неуместните въпроси, свързани с нейното бъдеще.

Пред английски публицисти в Южноафриканската република тя съобщи, че е в политиката, с цел да извърши желанията на английския народ и на конференцията на Консервативната партия идващия месец ще акцентира на жилищното настаняване, опазването на здравето и други вътрешни въпроси, които не са свързани с Брекзит. 

Запитана съответно за опасността за нейното водачество от някогашния външен министър Борис Джонсън, Тереза Мей отговори, че се надява да води битката на всички фронтове като министър председател, тъй като не счита да подава оставка след Брекзит.

Борис Джонсън обаче продължава да е сериозна опасност за Тереза Мей във време, когато огромна част от партийните членове не са удовлетворени от нейната тактика за излизане от Европейски Съюз, по този начин наречената " Бяла книга ", поради която Джонсън подаде оставка и съобщи, че по този метод Англия ще се трансформира във васална страна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР