Британският премиер Тереза Мей е в много трудна ситуация, в

...
Британският премиер Тереза Мей е в много трудна ситуация, в
Коментари Харесай

Тереза Мей, Брекзит и една пародия на Анди Съркис с Ам-Гъл от Властелинът на пръстените

Британският министър председател Тереза Мей е в доста сложна обстановка, в която търси излаз за Брекзит пред водачите на Евросъюза. Междувременно подигравките и сатирата към нея в Обединеното кралство набират все по-голяма мощ.

Акьорът Анди Съркис, който познаваме от емблематичната роля на Ам-Гъл във " Властелинът на пръстените " направи подигравка, в която играе раздвоената Тереза Мей.

Във видеото Анди Съркис е облечен като премиера, само че с явно раздвояване на личността и тъкмо както Смийгъл/Ам-Гъл разсъждава върху обстановката с Брекзит, като стартира с известната от кино лентата имитация " Безценното ми ", само че с добавена стойност, с цел да е в подтекста на обстановката: " Безценното ми, това е нашето съглашение, това е нашата договорка ".

" Но, в случай че хората желаят нещо друго, то... ", от една страна разсъждава Терезеа Мей като положителният Смийгъл.

" Не е правилно! Това е единствената сделчица! Изгодна и привлекателна. Ние я желаеме. Сделчицата ни би трябвало. И ние ще я получим! ", в отговор отвръща Тереза Мей като Ам-Гъл.

Колегата на Съркис и прочут публицист Стивън Фрай похвали пародията, в която съгласно него, " Тереза се бори със своите вътрешни Ам-Гъл и Смийгъл ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР