Британският премиер Тереза Мей е свикала извънредна спешна среща в

...
Британският премиер Тереза Мей е свикала извънредна спешна среща в
Коментари Харесай

Британският премиер Тереза Мей свика извънредна среща за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей е свикала изключителна незабавна среща в провинциалната си резиденция за рецесията към Брекзит, съобщи източник непосредствен до министър-председателя, представен от английските медии.

 © БГНЕС
Според него, на срещата са поканени някои от основните министри в кабинета, както и членове на Консервативната партия на Мей. На диалозите са вицепремиерът Дейвид Лидингтън, министърът на околната среда Майкъл Гоув и министърът по Брекзит Стив Баркли.

Това става откакто по-рано през днешния ден, вестник " Сънди Таймс " написа, че кабинетът на Тереза Мей възнамерява да я в профил от поста и да я размени с вицепремиера Дейвид Лидигтън на фона на възходящото напрежение към вероятното излизане от Европейски Съюз без съглашение.
 Има ли скрит план за промяна на Тереза Мей против договорка за Брекзит? Има ли скрит план за промяна на Тереза Мей против договорка за Брекзит?
Двама министри от кабинета на премиера Тереза Мей отхвърлиха да желаят поста й на фона на спекулации за готвен вътрешен прелом против нея. Изявленията им...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР