Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши

...
Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик.
Риши
Коментари Харесай

Джо Байдън ще произнесе реч в новооткрито крило на Ълстърския университет в Белфаст

Британският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, съобщи, че подписването на мирното съглашение за Северна Ирландия от Разпети петък преди 25 години е било исторически миг и даде обещание да работи за по-доброто бъдеще на провинцията в навечерието на визитата на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за отбелязване на годишнината. 

Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, ще приветства Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, когато той дойде в Белфаст във вторник вечер, като се зарече да извърши обещанията от съглашението от Разпети петък.

Байдън идва в миг, когато равнището на опасност от тероризъм в провинцията бе увеличено, а също и в изискванията на неработещи парламент и държавно управление поради отхвърли на юнионистите да вземат участие в подялбата на властта, несъгласни с Протокола за Северна Ирландия след Брекзит.

В декларация на премиера, публикувана от Даунинг стрийт, се споделя, че историческото съглашение е извънредно необичаен образец по какъв начин хора реализират немислимото за едно по-добро бъдеще на Северна Ирландия.

" Моя отговорност като министър председател на Обединеното кралство е да подсигурявам, че обещанията от това съглашение ще бъдат изпълнени ", споделя Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който с горделив с ирландските си корени, ще произнесе тирада в новооткрито крило на Ълстърския университет в Белфаст в сряда и ще има офицална среща с Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,. През идващите дни от 4-дневната си аудиенция Байдън ще посети и Република Ирландия, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР