Британският премиер Риши Сунак ще призове Групата на седемте (G7)

...
Британският премиер Риши Сунак ще призове Групата на седемте (G7)
Коментари Харесай

Риши Сунак настоява за украински удари в тила на Русия

Британският министър председател Риши Сунак ще призове Групата на седемте (G7) да помогне на Украйна да удари съветските сили в тила, за което той ще упорства за незабавно увеличение на доставките на оръжие за Киев.

Това се споделя в известие, публикувано от премиерския кабинет в навечерието на диалога му с водачите на Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония, който е плануван за през днешния ден, 24 февруари.

„ Премиерът ще призове интернационалните сътрудници да оказват помощ на Украйна да нанесе вреди на съветските сили зад фронтовите линии на спора по време на днешната среща на Г-7 “, сподели Даунинг стрийт 10, обяснявайки, че връзката ще се организира посредством видеоконференция. По-специално, както означават в канцеларията на Сунак, той има намерение " да показа безапелационни причини в интерес на доставката на оръжия с огромен обхват ” на украински сили, споделя се в изказването, представено от локални и непознати медии.

Освен това английският министър председател ще „ повтори предлагането си за английска поддръжка на страните “, които ще изразят готовността си да трансферират изтребители на Киев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР