Британският премиер Борис Джонсън все още е в болница с

...
Британският премиер Борис Джонсън все още е в болница с
Коментари Харесай

Още лоши новини за здравето на Борис Джонсън, повален от COVID-19

Британският министър председател Борис Джонсън към момента е в болница с продължаващи упорити признаци на COVID-19 10 дни откакто даде позитивен тест за ковид, въпреки че съгласно канцеларията му той продължава да управлява държавното управление, оповестяват международните информационни организации.

"Премиерът е към момента в болница. Той прекара нощта там ", осведоми неназован държавен източник.

Джонсън, който се бе самоизолирал в резиденцията си на Даунинг стрийт след позитивния тест в края на предишния месец, постъпи в болничното заведение нощес , тъй като към момента има висока температура и докторите споделиха, че се нуждае от спомагателни проучвания, заяви Даунинг стрийт.

Бременната избраница на Борис Джонсън 7 дни на легло поради признаци на COVID-19

Това е превантивна мярка, защото министър председателят продължава да има упорити признаци на ковид, се показва в известието.

Петдесет и пет годишният Джонсън на 27 март стана първият водач на огромна страна, който разгласи, че е дал позитивен тест за вируса, и от този момент е в самоизолация на Даунинг стрийт. В петък той сподели, че към момента има висока температура.

От канцеларията му подчертаха, че приемането му в болница не е по неотложност и той продължава да извършва отговорностите си като министър председател. Външният министър Доминик Рааб ще ръководи днешното незабавно съвещание на държавното управление, отдадено на битката с епидемията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР