Британският премиер изрази безпокойство във връзка с локализиран ръст на

...
Британският премиер изрази безпокойство във връзка с локализиран ръст на
Коментари Харесай

Великобритания е разтревожена от индийския вариант на коронавируса

Британският министър председател изрази безпокойствие по отношение на локализиран растеж на инфектираните с индийския вид на ковид в страната, съобщи Франс прес.
" Това е притеснителен вид, той ни тревожи ", съобщи министър-председателят при посещаване в английско учебно заведение. " Твърде необятен е кръгът от научни мнения във връзка това, което може да стане ", добави той. " Има набор от неща, които можем да създадем, не изключваме нищо ", сподели още министър председателят, представен от.
 Индийският вид на ковид открит в съвсем 50 страни Индийският вид на ковид открит в съвсем 50 страни
По данни на Световната здравна организация, индийският вид на ковид B. 1.617 е регистриран към този момент в 44 страни, заяви „...
Според обстойно проучване, чиито данни са оповестени през днешния ден, броят на случаите в Англия е намалял двойно отпреди месец. В момента на 1000 поданици се пада един инфектиран, само че английските медии загатват за локализирани огнища на индийския вид, по-специално в Болтън, покрай северния град Манчестър. Борис Джонсън обаче увери, че ще бъдат осъществени новите стадии от подхванатото разхлабване на рестрикциите в Англия, планувани за 17 май - с отваряне на пъбовете и заведенията за хранене, и за 21 юни, когато се чака да бъдат анулирани множеството останали ограничавания.
" Може би ще има какво да се прави на локално равнище и няма да се колебаем, в случай че ни предлагат това ", добави той. Тежко ударена от пандемията, взела в страната близо 128 000 жертви, Англия стартира необятна имунизационна акция. Близо 35 милиона поданици на кралството получиха към този момент първа доза ваксина, над 18 милиона - и двете. Правителството си сложи за цел до 31 юли да ваксинира минимум с първа доза всички пълнолетни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР