Британският премиер Дейвид Камерън прибързал с изводите относно своя главен

...
Британският премиер Дейвид Камерън прибързал с изводите относно своя главен
Коментари Харесай

WP: Блестящ коментар на посолството на Русия разкри паниката в британските власти

Британският министър председател Дейвид Камерън прибързал с изводите по отношение на своя основен съперник Джереми Корбин, което не убягнало от вниманието на съветското посолство в Лондон, написа американското издание The Washington Post. Камерън в своя Twitter написал, че Лейбъристката партия, която оглавил Корбин, „ в този момент се явява опасност за нашата национална сигурност”.

Посолството на РФ коментирало поста по следния метод: „ Само си представете заглавия в английските медии, в случай че съветският президент назова основната опозиционна партия опасност за националната сигурност.” Постът на съветското посолство стремглаво набрал известност.

Авторът на обявата отбелязва, че би било наивно забележката на съветското да се назова „ празен упрек”. „ Постът на посолството в „ Туитър” отразява проницателната информираност за някои паники във връзка Корбин във Великобритания” – написа британският публицист.

Лидерът на втората величина партия във Англия в действителност постоянно прави „ неординарни” изказвания по отношение на английската външна политика. Например Корбин предложил Англия да излезе от НАТО и мощно подлагал на критика опитите на Запада „ да стегне Русия в пръстен”. Тази политика, съгласно него, е „ една от най-големите неточности на нашето време”.

„ Изявленията на Корбин могат да доставят значително главоболия на Камерън. Премиерът оглавява най-голямата партия, обаче би трябвало да има съдружници в Народното събрание. Възможностите на Камерън във външната политика могат да бъдат лимитирани, когато опозицията е ръководена от политик като Корбин” – прави извод създателят на публикацията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР