Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън покани Владимир Путин на онлайн среща

Британският министър председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е предложения съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да взе участие в онлайн среща на върха за създаването на ваксина за новия ковид, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП.

Британското посолство в Москва заяви, че Джонсън публично е поканил Путин на форума, който ще се състои на 4 юни под семейството на Англия. В изказването на посолството се споделя, че срещата на върха ще се стреми към приемане на нужната поддръжка за Глобалния алианс за имунизациите и имунизацията, с цел да може той "да продължи жизненоважната си работа и да се подсигурява, че всяка създадена ваксина за COVID-19 ще бъде налична в целия свят ".

Японска ваксина против ковид мина сполучливо опитите върху животни

Няколко съветски лаборатории работят по ваксини за ковид, като се чака клиничните проби с хора да стартират идващия месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР